Приватна особа
OLX Доставка
Опис
Бальзамічний оцет — кисло-солодка приправа з витриманого в бочках виноградного сусла. Він винайдений в італійському місті Модена.
Бальзамічний оцет (також званий «бальзаміко») — найбільш вишуканий, багатий смаковими обертонами і традиційно дорого цінується серед харчових оцтів. Незважаючи на назву «оцет», за способом приготування він значно відрізняється від звичайного харчового оцту. Оцет протягом тривалого часу дозріває в бочках з дуба та каштана, набираючи специфічний смак і запах.
Бальзамічний оцет застосовують в найвідоміших ресторанах світу при приготуванні салатів, маринадів, десертів, а також супів. Кілька крапель цієї приправи відтіняють смак сиру, полуничного салату, звичайного омлету і навіть морозива. Усього кілька крапель традиційного бальзаміку в салат чудово зможуть доповнити смакові якості звичайної заправки з оливкової олії. Але не варто обмежуватися лише салатними заправками. Цей унікальний продукт здатний прикрасити практично будь-яку страву. Наприклад, м'ясне блюдо розкриє нові грані смаку після додавання кількох крапель бальзамічного оцту в кінці приготування продукту.
Традиційний бальзамічний оцет містить велику кількість вітамінів А, С і групи В. Також він багатий мікроелементами, необхідними організму, такими як кальцій, калій, фосфор і залізо. Поліфеноли, що входять до його складу, надають йому сильні антиоксидантні властивості.
Бальзамічний оцет з Модени завдяки спеціальним циклом виробництва може розглядатися, як справжній король у царстві оцту. Він особливо підходить для приготування широкого асортименту страв, від простих закусок до найвишуканіших страв забезпечуючи унікальний смак і неперевершена якість на вашій кухні.
Бальзамічний оцет (також званий «бальзаміко») — найбільш вишуканий, багатий смаковими обертонами і традиційно дорого цінується серед харчових оцтів. Незважаючи на назву «оцет», за способом приготування він значно відрізняється від звичайного харчового оцту. Оцет протягом тривалого часу дозріває в бочках з дуба та каштана, набираючи специфічний смак і запах.
Бальзамічний оцет застосовують в найвідоміших ресторанах світу при приготуванні салатів, маринадів, десертів, а також супів. Кілька крапель цієї приправи відтіняють смак сиру, полуничного салату, звичайного омлету і навіть морозива. Усього кілька крапель традиційного бальзаміку в салат чудово зможуть доповнити смакові якості звичайної заправки з оливкової олії. Але не варто обмежуватися лише салатними заправками. Цей унікальний продукт здатний прикрасити практично будь-яку страву. Наприклад, м'ясне блюдо розкриє нові грані смаку після додавання кількох крапель бальзамічного оцту в кінці приготування продукту.
Традиційний бальзамічний оцет містить велику кількість вітамінів А, С і групи В. Також він багатий мікроелементами, необхідними організму, такими як кальцій, калій, фосфор і залізо. Поліфеноли, що входять до його складу, надають йому сильні антиоксидантні властивості.
Бальзамічний оцет з Модени завдяки спеціальним циклом виробництва може розглядатися, як справжній король у царстві оцту. Він особливо підходить для приготування широкого асортименту страв, від простих закусок до найвишуканіших страв забезпечуючи унікальний смак і неперевершена якість на вашій кухні.
ID: 692454209
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 05 травня 2024 р.
Бальзамічний Оцет з Модени Goccia d'oro Італія - 0,500 л
122 грн.
Місцезнаходження