Бізнес
OLX Доставка
Опис
Тайванський чай Габа (від абревіатури GABA - Gamma-aminobutyric acid, гаммо-аміномасляна кислота) — рідкісний і унікальний чай, який дуже корисний для організму. Появився китайський чай Габа насправді в Японії, і не так давно, лише 1987 року. З того часу його почали робити у Тайвані, і в Китаї, де технологія виробництва вже була доведена до досконалості. Тайваньський чай Габа зазвичай виготовляють з спеціальної сировини, яку вирощують у гірському районі Алішань (Тайвань). Це екологічно чистий заповідник, де і вирощують чай.
Бурштинний оолонг Габа також проходить ферментацію як улунина, тільки частково вона робиться без доступу кисню. Протягом восьми десятих годин чайні листки тримають без повітря. Саме тому в чайі Габа Алішань утворюється максимальна кількість гаммо-аміномасляної кислоти. І навіть при звичайному заваренні чаю Габа гамаміномасляна кислота легко екстрагується в чайний настій.
Має жовто-іантарний колір настоя, насичений і щільний смак і вишуканий аромат квітів з нотками меду і кориці. Габа витримує багато заварень і не втрачає ані кивка, ані запаху, скільки б кип'ятка Ви в нього не додавали.
Як заварювати чай Габа
Традиційно чай Габа заварюють таким чином:
на 300 мл води використовується приблизно 3 грами чаю.
Заварювати чай треба у воді з температурою 80 градусів не більше п’яти хвилин.
Гурмани та знавці цього виду чаю рекомендують такий метод
Після закипання води потрібно почекати кілька хвилин, оскільки температура води повинна бути приблизно 80-90 градусів.
Одна столова ложка чаю розрахована на чайник об'ємом 150-200 мл.
Після першого наливання води, її потрібно відразу злити, щоб чай « промився ». Потім чаю потрібно дати трохи « подихати » (1-2 хвилини).
Як тільки чай підготувався до попереднього етапу, його потрібно налити в чайник гарячою водою, порахувати до семи і розливати по чашках.
Чай Габа характерний тим, що його можна заварювати багато разів, близько 8-12 разів. Кожна заварка виявляє у чаї нові смаки та аромати. При цьому час настаття чаю Габу кожен раз потрібно збільшувати на 10-20 секунд.
Ціна 215 грн/50г, можлива фасовка по 25 г-135 грн.
Бурштинний оолонг Габа також проходить ферментацію як улунина, тільки частково вона робиться без доступу кисню. Протягом восьми десятих годин чайні листки тримають без повітря. Саме тому в чайі Габа Алішань утворюється максимальна кількість гаммо-аміномасляної кислоти. І навіть при звичайному заваренні чаю Габа гамаміномасляна кислота легко екстрагується в чайний настій.
Має жовто-іантарний колір настоя, насичений і щільний смак і вишуканий аромат квітів з нотками меду і кориці. Габа витримує багато заварень і не втрачає ані кивка, ані запаху, скільки б кип'ятка Ви в нього не додавали.
Як заварювати чай Габа
Традиційно чай Габа заварюють таким чином:
на 300 мл води використовується приблизно 3 грами чаю.
Заварювати чай треба у воді з температурою 80 градусів не більше п’яти хвилин.
Гурмани та знавці цього виду чаю рекомендують такий метод
Після закипання води потрібно почекати кілька хвилин, оскільки температура води повинна бути приблизно 80-90 градусів.
Одна столова ложка чаю розрахована на чайник об'ємом 150-200 мл.
Після першого наливання води, її потрібно відразу злити, щоб чай « промився ». Потім чаю потрібно дати трохи « подихати » (1-2 хвилини).
Як тільки чай підготувався до попереднього етапу, його потрібно налити в чайник гарячою водою, порахувати до семи і розливати по чашках.
Чай Габа характерний тим, що його можна заварювати багато разів, близько 8-12 разів. Кожна заварка виявляє у чаї нові смаки та аромати. При цьому час настаття чаю Габу кожен раз потрібно збільшувати на 10-20 секунд.
Ціна 215 грн/50г, можлива фасовка по 25 г-135 грн.
ID: 814421285
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx