Бізнес
OLX Доставка
Опис
ПІД ЧАС ВІЙНИ ВІДПРАВЛЯЄМО ТІЛЬКИ OLX доставка або попередня оплата !
Мінімальне замовлення 100грн!
10шт - 75грн/папка
20шт - 70грн/пачка
Дріжджі SpiritFerm TURBO FRUIT для приготування домашнього коньяку, бренді, кальвадосу або інших фруктових дистилятів.
Вони є спеціально відібраними і високоалкогольними (до 18%) дріжджами, призначеними для ферментації фруктових браг, спрямованих на посилення ароматів плодів, що використовуються для бродіння. Набір містить дозу ферментів, що сприяють бродінню фруктів.
Упаковка для 25 літрів фруктів.
Оптимальна температура бродіння 20-27°С., При 25°С. – час бродіння 4-6 діб.
Пам’ятайте, що встановлена температура не повинна перевищувати 35°С.
Для отримання 18% спирту фрукти необхідно доповнити цукровим сиропом.
Кількість цукру, який слід вживати, становить приблизно 200-300г / 1л варення (залежно від виду вживаних фруктів).
Цукор найкраще додавати декількома порціями з інтервалом у 1-2 дні
Інструкції:
дріжджі додають безпосередньо до браги при температурі близько 30°С.
все потрібно ретельно перемішати
після бродіння рекомендується освітлити сусло природнім способом або за допомогою Turbo Klar 24h, щоб досягти високої прозорості продуктів і мінімізувати вплив дріжджових залишків на їх аромат і смак.
Склад:
дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи – 40г нетто.
Примітка:
Ферментація дуже бурхлива, тому не рекомендується використовувати пробки та бродильні трубки.
www.bachus.com.ua інтернет магазин робіть замовлення тут
Мінімальне замовлення 100грн!
10шт - 75грн/папка
20шт - 70грн/пачка
Дріжджі SpiritFerm TURBO FRUIT для приготування домашнього коньяку, бренді, кальвадосу або інших фруктових дистилятів.
Вони є спеціально відібраними і високоалкогольними (до 18%) дріжджами, призначеними для ферментації фруктових браг, спрямованих на посилення ароматів плодів, що використовуються для бродіння. Набір містить дозу ферментів, що сприяють бродінню фруктів.
Упаковка для 25 літрів фруктів.
Оптимальна температура бродіння 20-27°С., При 25°С. – час бродіння 4-6 діб.
Пам’ятайте, що встановлена температура не повинна перевищувати 35°С.
Для отримання 18% спирту фрукти необхідно доповнити цукровим сиропом.
Кількість цукру, який слід вживати, становить приблизно 200-300г / 1л варення (залежно від виду вживаних фруктів).
Цукор найкраще додавати декількома порціями з інтервалом у 1-2 дні
Інструкції:
дріжджі додають безпосередньо до браги при температурі близько 30°С.
все потрібно ретельно перемішати
після бродіння рекомендується освітлити сусло природнім способом або за допомогою Turbo Klar 24h, щоб досягти високої прозорості продуктів і мінімізувати вплив дріжджових залишків на їх аромат і смак.
Склад:
дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи – 40г нетто.
Примітка:
Ферментація дуже бурхлива, тому не рекомендується використовувати пробки та бродильні трубки.
www.bachus.com.ua інтернет магазин робіть замовлення тут
ID: 633225848
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx