Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Бізнес та послуги
  3. Продаж обладнання для бізнесу
  4. Торгово-виставкове обладнання
  5. Торгово-виставкове обладнання - Харківська область
  6. Торгово-виставкове обладнання - Харків
  7. Торгово-виставкове обладнання - Салтівський
Камера дозрівання м'яса. Шафа для ферментації м'яса
Камера дозрівання м'яса. Шафа для ферментації м'яса
Камера дозрівання м'яса. Шафа для ферментації м'яса
Камера дозрівання м'яса. Шафа для ферментації м'яса
Камера дозрівання м'яса. Шафа для ферментації м'яса
Камера дозрівання м'яса. Шафа для ферментації м'яса
Камера дозрівання м'яса. Шафа для ферментації м'яса
Камера дозрівання м'яса. Шафа для ферментації м'яса
РекламуватиПідняти
  • Бізнес

Опис

До вашої уваги :

Камера для сухого созрівання м'яса!

Розрахована на 150-200 кг.  
Об'єм камери 1500 літрів 
 
Технічні характеристики:
-  Охолодження в діапазоні  от 0 до +15
 -  Увлажнение от 0 до 99% 
-  Повітрообмін ( Вентиляція) за заданим часом або за перевищенням заданої вологості.           - Електронний блок керування дає змогу регулювати температуру, вологість, повітрообмін.
 -  Діодна підсвітка.   
 - Зволожувач повітря. 
- Система вентиляції ( два вентилятори приточний і витяжний)
- Змінний фільтр приточного та витяжного вентиляторів.
-  Полиці 10 шт.   

     Колір  Камери (білий, Сірий, Чорний) на вибір. Можливий ваш колір!  
  ГАБАРИТЫ:
- Висота 218 см 
- Довжина 130 см
- Глибина 75 см

Ця Камера Універсальна! Її можна використовувати для дозрівання м'яса, сиру, сиро-в'яленої ковбаси, досить переналаштувати параметри електронного блока керування!  Наявність товару уточнюйте! Ця КАМЕРА виготовляється під замовлення! На всі питання відповідаймо телефоном. Строго з 9:00 до 18:00 у робочі дні! 

Суха витримка цього процесу спрямована на випаровування вологи та руйнування сполучних тканин унаслідок ферментації. Суть цієї технології полягає в тому, що після забою м'ясо (кусками або напівтушами) вивішують у спеціальних холодильних камерах для дозрівання. Для цього використовується яловичина вищого ґатунку з рівномірним розподілом жиру. Температура в камерах постійна та підтримується в діапазоні 1-3С, саме за цієї температури найменша ймовірність розвитку шкідливих бактерій. Камери мають бути добре вентильовані з підтриманням постійної вологості на рівні 50-75%. Через 15-28 діб, ми отримуємо ферментоване м'ясо з неймовірно насиченим смаком і ніжною консистенцією. Але варто врахувати, що водночас способу витримки м'ясо втрачає до 20-30% своєї первісної ваги, додатково після сухої витримки доводиться зрізати верхню обсохлу шкірку з грибками, які так само сприяють процесу ферментації та посилення смаку м'яса.

Можлива "ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від Приватбанку
ID: 625612947

Зв’язатися з продавцем

User avatar

Андрей

на OLX з лютий 2017

Онлайн в 09:34

xxx xxx xxx

Опубліковано 02 травня 2024 р.

Камера дозрівання м'яса. Шафа для ферментації м'яса

59 000 грн.

AVS.Climat

Користувач

Місцезнаходження

Про нас

Безкоштовна аплікація на твій телефон