Бізнес
OLX Доставка
Опис
Китайський чай, темний чай, Золота квітка Фу, торгової марки Monkey King COFCO. Китай, Хунань, Аньхуа, Дунпін. Приготовлений в червні 2020року, запаковано в червні 2023 року на фарбриці China Tea Hunan Anhua.
По суті квітка Фу – це квітковий гриб який росте в чайних цеглинках і надає чаю неймовірного смаку. Чай з часом стає тільки ароматніше і смачніше, може зберігатись довгий термін.
100 г – 415 грн
350 г(цеглинка) – 1270 грн
Медичне співтовариство вважає, що цей тип співвідношення чаю та гриба “Золота квітка” здатний регулювати метаболізм цукру в організмі (профілактика та лікування діабету), має значний вплив на зниження рівня цукру в крові, зниження рівня ліпідів у крові, зниження артеріального тиску та регулювання кишкового імунітету .
Завдяки чудовій ефективності гриба «Золота квітка» багато людей вважають, що чим пишніший гриб «Золота квітка», тим краща якість чаю
Рекомендації щодо заварювання чаю:
Чай не рекомендується проливати більше 7 разів.
Заварювати при температурі води 90-95 градусів °С.
На одну заварку рекомендується до 10 грам чаю.
(особисто Я на літру води засипаю 7-9 грам чаю)
Після першого короткого заварювання (10-15 с) воду бажано злити і залити чай знову.
Час заварювання: міжнародний метод 1-3 хв, традиційний 15,20,25,35,45,60 с .
Кількість заварок : міжнародний метод – 1,2(на 0,5-1 л), традиційний до 5-6 проливів(140-200 мл)
По суті квітка Фу – це квітковий гриб який росте в чайних цеглинках і надає чаю неймовірного смаку. Чай з часом стає тільки ароматніше і смачніше, може зберігатись довгий термін.
100 г – 415 грн
350 г(цеглинка) – 1270 грн
Медичне співтовариство вважає, що цей тип співвідношення чаю та гриба “Золота квітка” здатний регулювати метаболізм цукру в організмі (профілактика та лікування діабету), має значний вплив на зниження рівня цукру в крові, зниження рівня ліпідів у крові, зниження артеріального тиску та регулювання кишкового імунітету .
Завдяки чудовій ефективності гриба «Золота квітка» багато людей вважають, що чим пишніший гриб «Золота квітка», тим краща якість чаю
Рекомендації щодо заварювання чаю:
Чай не рекомендується проливати більше 7 разів.
Заварювати при температурі води 90-95 градусів °С.
На одну заварку рекомендується до 10 грам чаю.
(особисто Я на літру води засипаю 7-9 грам чаю)
Після першого короткого заварювання (10-15 с) воду бажано злити і залити чай знову.
Час заварювання: міжнародний метод 1-3 хв, традиційний 15,20,25,35,45,60 с .
Кількість заварок : міжнародний метод – 1,2(на 0,5-1 л), традиційний до 5-6 проливів(140-200 мл)
ID: 829831854
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx