Бізнес
OLX Доставка
Опис
Ціна:
1000 грам - 295 грн
500 грам - 160 грн
Склад: 100% кокосовий цукор
Країна походження: Індонезія
Опис:
БІО цукор кокосовий, це органічний продукт, що означає, що 95% компонентів, що містяться в ньому органічні. Кокосовий цукор виробляється з соку кокосової пальми бутонів які називають «деревом життя». Схожий, на коричневий цукор, але набагато смачніший і має багато поживних цінностей.
У кокосовому нектарі, з якого безпосередньо і отримують цукор, містяться корисні для здоров'я речовини. Зокрема, це вітаміни групи В; мінерали - магній, калій, залізо, сірка та цинк; амінокислоти. Оскільки процес обробки нектару проходить в досить щадному режимі, то значна кількість корисних сполук в цукрі зберігається.
Пупляхи квітів кокоса, з яких виробляється цукор є багатий природних антиоксидантів, амінокислот, оцтової кислоти і ферментів. Кокосовий цукор є натуральним продуктом і не містить штучних барвників. Він має більш низький глікемічний індекс, ніж традиційно використовуваний білий цукор в Україні. Він солодкий, а смак нагадує карамель або іриску.
Використання:
Кокосовий цукор можна використовувати на кухні кожен день, щоб підсолодити каву і чай, для приготування тортів, тістечок та коктейлів. В індійській кухні використовуються для різних кав, тістечок і десертів. Надає стравам унікальний смак і аромат. Це відмінна альтернатива цукрової тростини. Він використовується, наприклад. Для того, щоб збалансувати солоний смак риби і до страв типу каррі і соусів. Цукор з кокосовою пальмою успішно заміняє посипку на хлібобулочних виробах і досконало компонується з пікантними стравами.
Відправлення: Нова пошта, укрпошта.
Запрошую до перегляду інших товарів.
1000 грам - 295 грн
500 грам - 160 грн
Склад: 100% кокосовий цукор
Країна походження: Індонезія
Опис:
БІО цукор кокосовий, це органічний продукт, що означає, що 95% компонентів, що містяться в ньому органічні. Кокосовий цукор виробляється з соку кокосової пальми бутонів які називають «деревом життя». Схожий, на коричневий цукор, але набагато смачніший і має багато поживних цінностей.
У кокосовому нектарі, з якого безпосередньо і отримують цукор, містяться корисні для здоров'я речовини. Зокрема, це вітаміни групи В; мінерали - магній, калій, залізо, сірка та цинк; амінокислоти. Оскільки процес обробки нектару проходить в досить щадному режимі, то значна кількість корисних сполук в цукрі зберігається.
Пупляхи квітів кокоса, з яких виробляється цукор є багатий природних антиоксидантів, амінокислот, оцтової кислоти і ферментів. Кокосовий цукор є натуральним продуктом і не містить штучних барвників. Він має більш низький глікемічний індекс, ніж традиційно використовуваний білий цукор в Україні. Він солодкий, а смак нагадує карамель або іриску.
Використання:
Кокосовий цукор можна використовувати на кухні кожен день, щоб підсолодити каву і чай, для приготування тортів, тістечок та коктейлів. В індійській кухні використовуються для різних кав, тістечок і десертів. Надає стравам унікальний смак і аромат. Це відмінна альтернатива цукрової тростини. Він використовується, наприклад. Для того, щоб збалансувати солоний смак риби і до страв типу каррі і соусів. Цукор з кокосовою пальмою успішно заміняє посипку на хлібобулочних виробах і досконало компонується з пікантними стравами.
Відправлення: Нова пошта, укрпошта.
Запрошую до перегляду інших товарів.
ID: 443965992
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx