Бізнес
OLX Доставка
Опис
Фасування 5 метрів – 115 грн.
Також є фасування по:
10 метрів – 210 грн.
20 метрів – 370 грн
100 метрів – 1595 грн
500 метрів – 6210 грн
Колагенові оболонки 45 мм, неокрашені
Найпопулярніша оболонка для виготовлення ковбаси - колагенова діаметром 45 мм. Для її виготовлення використовують натуральні волокна колагену.
Вона міцна, не має неприємного запаху.
Застосування білкової оболонки Fabios
ПРИЗНАЧЕННЯ. Ідеально підходить для сиров'ялених, варено-копчених і копчених ковбас. Також можна використовувати для виробництва інших видів ковбасних виробів, приготованих в домашніх умовах. Дуже часто в такому діаметрі роблять Московську ковбасу.
ПІДГОТОВКА. Для того, щоб оболонка стала еластичнішою, її потрібно замочити в 15% соляному розчині за температури 15-20C °.
ЗБЕРІГАННЯ. Тримати в затемненому місці при температурі 15-25 C °. Холодильник для зберігання не потрібен. Термін придатності 18 місяців.
Колагенову (білкову) оболонку можна використовувати з нееластичною сіткою для ковбас діаметром 50 мм.
Також у нашому інтернет-магазині "Аромат Дерева" ви знайдете різні типи оболонок:
Натуральні
Полімерні
Колагенові
Фіброузні
Поліамідні
Целюлозні
Текстильні
Плівки для рулетів.
Добавки харчові для виготовлення ковбас за доступними цінами:
глутамат натрію, харчовий фосфат, нітритна сіль та багато іншого.
Також є широкий вибір:
- якісних спецій та сумішей приправ;
- ковбасних шприців;
- тріски для копчення;
- Зручних наборів для виготовлення ковбас.
Цифрові кулінарні термометри, еластичні сітки, кліпсатори та багато іншого.
Більше товарів ви знайдете у нашому інтернет-магазині "Аромат Дерева".
Також є фасування по:
10 метрів – 210 грн.
20 метрів – 370 грн
100 метрів – 1595 грн
500 метрів – 6210 грн
Колагенові оболонки 45 мм, неокрашені
Найпопулярніша оболонка для виготовлення ковбаси - колагенова діаметром 45 мм. Для її виготовлення використовують натуральні волокна колагену.
Вона міцна, не має неприємного запаху.
Застосування білкової оболонки Fabios
ПРИЗНАЧЕННЯ. Ідеально підходить для сиров'ялених, варено-копчених і копчених ковбас. Також можна використовувати для виробництва інших видів ковбасних виробів, приготованих в домашніх умовах. Дуже часто в такому діаметрі роблять Московську ковбасу.
ПІДГОТОВКА. Для того, щоб оболонка стала еластичнішою, її потрібно замочити в 15% соляному розчині за температури 15-20C °.
ЗБЕРІГАННЯ. Тримати в затемненому місці при температурі 15-25 C °. Холодильник для зберігання не потрібен. Термін придатності 18 місяців.
Колагенову (білкову) оболонку можна використовувати з нееластичною сіткою для ковбас діаметром 50 мм.
Також у нашому інтернет-магазині "Аромат Дерева" ви знайдете різні типи оболонок:
Натуральні
Полімерні
Колагенові
Фіброузні
Поліамідні
Целюлозні
Текстильні
Плівки для рулетів.
Добавки харчові для виготовлення ковбас за доступними цінами:
глутамат натрію, харчовий фосфат, нітритна сіль та багато іншого.
Також є широкий вибір:
- якісних спецій та сумішей приправ;
- ковбасних шприців;
- тріски для копчення;
- Зручних наборів для виготовлення ковбас.
Цифрові кулінарні термометри, еластичні сітки, кліпсатори та багато іншого.
Більше товарів ви знайдете у нашому інтернет-магазині "Аромат Дерева".
ID: 737930425
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx