Бізнес
OLX Доставка
Опис
Фасування 1 кг - 55 грн
Також можливі інші варіанти фасування:
100 гр – 12 грн
1 кг – 65 грн
мішок 25 кг – 975 грн
Нітритна сіль (харчова добавка Е250) - це звичайна кристалізована очищена сіль з вмістом нітриту натрію NaNO2. Широко використовується в сфері м'ясопереробки, при виготовленні копченостей, ковбас, сиров'ялених продуктів. Також її застосовують для вялки та копчені риби і виготовленні сирів. Нітритна сіль з'явилася на ринку не так давно.
До цього її функції виконувала харчова селітра. Але при її використанні був величезний мінус - потрібно було сурово дотримуватися дозування, щоб не переборщити, тому що при передозуванні харчова селітра небезпечна для організму. Суть же нітритної солі в тому, що передозування - неможливо, так, якщо всипати солі більше, ніж належить, то продукт вийде пересолений і ніхто його їсти просто не зможе. Так як концентрація нітриту натрію всього лише 0,6% - дана сіль є абсолютно безпечною. Але цього відсотка NaNO2 досить для виконання нітритної солі своїх функцій.
У виробництві нітритної солі є різні методи запобігання злежування та грудкування. Це додавання діоксиду кремнію (Е551) або незначної частини вологи.
Для чого ж потрібна добавка Е250?
При використанні нітритної солі Ви отримаєте ряд плюсів, а саме:
- поліпшується колір продукції - навіть після термічної обробки (копчення або варіння) красивий червонувато-рожевий колір нікуди не зникне;
- поліпшення смакових якостей, смак стає більш насиченим і виразним;
подовжується термін зберігання продукції;
- але найголовніше - нітрит натрію дає можливість зменшити зростання і взагалі позбудеться від небезпечних мікроорганізмів, в тому числі і бактерій ботулізму.
Нітритну сіль додають 25 гр/1 кг фаршу або цільного м'яса при сировяленні продукту та, якщо робити варену, варенокопчену, копчену та інші види ковбас беруть 10 гр нітритної солі та 10 гр звичайної солі на 1 кг фаршу (або цільного куска м'яса).
У нас Ви можете купити нітритну сіль для ковбаси, що відповідає європейським стандартам.
Також у нашому інтернет-магазині "Аромат Дерева" ви знайдете різні типи оболонок:
Натуральні
Полімерні
Колагенові
Фіброузні
Поліамідні
Целюлозні
Текстильні
Плівки для рулетів.
Добавки харчові для виготовлення ковбас за доступними цінами:
глутамат натрію, харчовий фосфат, нітритна сіль та багато іншого.
Також є широкий вибір:
- якісних спецій та сумішей приправ;
- ковбасних шприців;
- тріски для копчення;
- Зручних наборів для виготовлення ковбас.
Цифрові кулінарні термометри, еластичні сітки, кліпсатори та багато іншого.
Більше товарів ви знайдете у нашому інтернет-магазині "Аромат Дерева" і, зробивши замовлення на сайті, використавши промокод « OLX » - додатково отримаєте знижку 5 %
Також можливі інші варіанти фасування:
100 гр – 12 грн
1 кг – 65 грн
мішок 25 кг – 975 грн
Нітритна сіль (харчова добавка Е250) - це звичайна кристалізована очищена сіль з вмістом нітриту натрію NaNO2. Широко використовується в сфері м'ясопереробки, при виготовленні копченостей, ковбас, сиров'ялених продуктів. Також її застосовують для вялки та копчені риби і виготовленні сирів. Нітритна сіль з'явилася на ринку не так давно.
До цього її функції виконувала харчова селітра. Але при її використанні був величезний мінус - потрібно було сурово дотримуватися дозування, щоб не переборщити, тому що при передозуванні харчова селітра небезпечна для організму. Суть же нітритної солі в тому, що передозування - неможливо, так, якщо всипати солі більше, ніж належить, то продукт вийде пересолений і ніхто його їсти просто не зможе. Так як концентрація нітриту натрію всього лише 0,6% - дана сіль є абсолютно безпечною. Але цього відсотка NaNO2 досить для виконання нітритної солі своїх функцій.
У виробництві нітритної солі є різні методи запобігання злежування та грудкування. Це додавання діоксиду кремнію (Е551) або незначної частини вологи.
Для чого ж потрібна добавка Е250?
При використанні нітритної солі Ви отримаєте ряд плюсів, а саме:
- поліпшується колір продукції - навіть після термічної обробки (копчення або варіння) красивий червонувато-рожевий колір нікуди не зникне;
- поліпшення смакових якостей, смак стає більш насиченим і виразним;
подовжується термін зберігання продукції;
- але найголовніше - нітрит натрію дає можливість зменшити зростання і взагалі позбудеться від небезпечних мікроорганізмів, в тому числі і бактерій ботулізму.
Нітритну сіль додають 25 гр/1 кг фаршу або цільного м'яса при сировяленні продукту та, якщо робити варену, варенокопчену, копчену та інші види ковбас беруть 10 гр нітритної солі та 10 гр звичайної солі на 1 кг фаршу (або цільного куска м'яса).
У нас Ви можете купити нітритну сіль для ковбаси, що відповідає європейським стандартам.
Також у нашому інтернет-магазині "Аромат Дерева" ви знайдете різні типи оболонок:
Натуральні
Полімерні
Колагенові
Фіброузні
Поліамідні
Целюлозні
Текстильні
Плівки для рулетів.
Добавки харчові для виготовлення ковбас за доступними цінами:
глутамат натрію, харчовий фосфат, нітритна сіль та багато іншого.
Також є широкий вибір:
- якісних спецій та сумішей приправ;
- ковбасних шприців;
- тріски для копчення;
- Зручних наборів для виготовлення ковбас.
Цифрові кулінарні термометри, еластичні сітки, кліпсатори та багато іншого.
Більше товарів ви знайдете у нашому інтернет-магазині "Аромат Дерева" і, зробивши замовлення на сайті, використавши промокод « OLX » - додатково отримаєте знижку 5 %
ID: 737746217
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx