Бізнес
OLX Доставка
Опис
Перга (Добре підсушена):
100г - 150 грн.
Перга – це цінний натуральний продукт, що виробляється бджолами. Перга є квітковим пилком, закладеним у стільники, утрамбованим і обробленим бджолами. Бджоли заготовляють пергу як корм на зиму - ось чому її називають бджолиний хліб.
Перга містить до 16 видів амінокислот, 13 жирних кислот (включаючи Омега-3 та Омега-6), а також:
каротиноїди;
вітаміни (Е, C, D, P, K, B1, B2, B3, B6)
органічні кислоти
гормонопідні речовини;
ферменти;
макро-, мікроелементи.
Особливо високий вміст у Перзі вітаміну Е, каротиноїдів, а також калію, магнію, заліза, міді, кобальту та цинку.
У порівнянні зі звичайним квітковим пилком, який можна приймати, бджолина перга корисніша і значно багатша за вмістом вітамінів і мікроелементів.
Перга при регулярному застосуванні благотворно впливає практично на всі системи організму - травну, кровоносну, ендокринну, добре піднімає життєвий тонус і покращує імунітет, перешкоджає старінню, покращує гормональний баланс.
Пергу з давніх-давен застосовують від хвороб серця, крові (до лейкемії), інтонсикації організму (у тому числі, від впливу радіації), хвороб верхніх і нижніх дихальних шляхів, шкірних захворювань, хвороб нирок, гепатиту, жіночих хвороб і т.д. також корисно використовуватиме поліпшення розумової діяльності, пам'яті.
Добова норма продукту для дорослого не повинна перевищувати 2-3 г, приймається 2-3 рази на день по півчайної ложки за 30 хв. до їжі. Для якнайшвидшого тонізуючого ефекту можна потримати гранули перги під язиком до повного розсмоктування.
Курс прийому становить 1 місяць, його можна повторити після перерви 10-30 днів.
Зберігати пергу потрібно в затемненому, сухому і прохолодному місці, обов'язково в скляній герметичній тарі (найкраще при температурі від 0 до 14 градусів Цельсія). Перга, змішана з натуральним медом, може зберігатися кілька років, причому всі її корисні властивості також зберігаються.
100г - 150 грн.
Перга – це цінний натуральний продукт, що виробляється бджолами. Перга є квітковим пилком, закладеним у стільники, утрамбованим і обробленим бджолами. Бджоли заготовляють пергу як корм на зиму - ось чому її називають бджолиний хліб.
Перга містить до 16 видів амінокислот, 13 жирних кислот (включаючи Омега-3 та Омега-6), а також:
каротиноїди;
вітаміни (Е, C, D, P, K, B1, B2, B3, B6)
органічні кислоти
гормонопідні речовини;
ферменти;
макро-, мікроелементи.
Особливо високий вміст у Перзі вітаміну Е, каротиноїдів, а також калію, магнію, заліза, міді, кобальту та цинку.
У порівнянні зі звичайним квітковим пилком, який можна приймати, бджолина перга корисніша і значно багатша за вмістом вітамінів і мікроелементів.
Перга при регулярному застосуванні благотворно впливає практично на всі системи організму - травну, кровоносну, ендокринну, добре піднімає життєвий тонус і покращує імунітет, перешкоджає старінню, покращує гормональний баланс.
Пергу з давніх-давен застосовують від хвороб серця, крові (до лейкемії), інтонсикації організму (у тому числі, від впливу радіації), хвороб верхніх і нижніх дихальних шляхів, шкірних захворювань, хвороб нирок, гепатиту, жіночих хвороб і т.д. також корисно використовуватиме поліпшення розумової діяльності, пам'яті.
Добова норма продукту для дорослого не повинна перевищувати 2-3 г, приймається 2-3 рази на день по півчайної ложки за 30 хв. до їжі. Для якнайшвидшого тонізуючого ефекту можна потримати гранули перги під язиком до повного розсмоктування.
Курс прийому становить 1 місяць, його можна повторити після перерви 10-30 днів.
Зберігати пергу потрібно в затемненому, сухому і прохолодному місці, обов'язково в скляній герметичній тарі (найкраще при температурі від 0 до 14 градусів Цельсія). Перга, змішана з натуральним медом, може зберігатися кілька років, причому всі її корисні властивості також зберігаються.
ID: 802072460
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 19 травня 2024 р.
Перга 2024р / пилок / прополіс / мед майский різнотрав‘я акація рапс
150 грн.
Місцезнаходження