Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Продукти харчування / напої
  4. Продукти харчування / напої - Львівська область
  5. Продукти харчування / напої - Львів
  6. Продукти харчування / напої - Галицький
Пивні дріжджі, Концентрат для пива STOUT 1,7 кг, Австралія
Пивні дріжджі, Концентрат для пива STOUT 1,7 кг, Австралія
РекламуватиПідняти
  • Бізнес

  • OLX Доставка

Опис

УКРПОШТОЮ ВІДПРАВЛЯЄМО ТІЛЬКИ ОЛХ ДОСТАВКА АБО ОПЛАТА НА КАРТУ!

Повну інформацію про даний продукт можна отримати по телефону або вайберу .
www.bachus.com.ua сайт на якому теж можна зробити замовлення і отримати повну інформацію.

STOUT – приклад чудового, насиченого, сухого, міцного та темного пива. Він містить високий відсоток смаженого солоду порівняно з чистим солодом

смак: сухий; аромат темного смаженого солоду з додаванням кави з шоколадом і тонкою хмелевою гірчинкою (гірчинка: 65-70 IBU)
колір: темно-коричневе, майже чорне пиво зі стійкою густою піною (180-200 EBC)
еквівалент на польському ринку: Guinness і Murphy’s

Вміст алкоголю в готовому пиві приблизно 5,2%
Рекомендована температура бродіння: 18-25°C

Характеристики продукту:
Це продукт австралійської компанії Coopers, який використовується для приготування 23 літрів пива.
Кожна банка містить:
-1,7 кг герметично закритого охмеленого солоду, без додавання консервантів (за консистенцією солод нагадує карамель/мед).
– пакетик пивних дріжджів (кріпиться під кришкою).
Максимальна концентрація алкоголю, яку можна отримати в пиві, становить 5,2%. (Ми також можемо отримати легше пиво, використовуючи меншу кількість цукру). Використовуючи таблицю, що додається, ви можете вибрати відповідну кількість цукру для додавання в сусло для отримання потрібної міцності пива:

кількість цукру – міцність пива
1000г – 5,2%
500г – 4,6%
450 г – 4%
250 г – 3,4%

Наступні етапи приготування пива:

Закриту банку з екстрактом поставити в посудину (раковину) з гарячою водою на 10 хвилин (це для розрідження вмісту, що полегшить нам його витяг)

У 5-літрову ємність насипати 1 кг цукру (примітка: цукор можна замінити глюкозою або солодом), залити 2 л окропу і помішувати до повного розчинення цукру, потім додати вміст бідона і ще раз ретельно перемішати.

Після охолодження розчин перелийте в бродильну ємність або балон. Додайте 20 літрів теплої води (Примітка: для кращого смаку воду можна попередньо прокип’ятити або використовувати мінеральну) і ретельно перемішайте.

Кінцева температура схоплювання повинна бути 21-27 ° С. Якщо він знаходиться в межах цього діапазону, додайте сухі дріжджі, що містяться в пакеті. (Примітка: пам’ятайте, що температура вище 30 °C вбиває дріжджі. Нижче 18 °C бродіння може взагалі не початися). Після додавання дріжджів все ретельно перемішати і закрити отвір ємності (балона), вставивши бродильну трубку в пробку.

Рекомендована температура бродіння від 18 до 24 °C. Примітка: Лише у випадку т. зв Для просунутого пива температура бродіння може бути нижчою, коливаючись від 15 до 20 ° C. Період першої ферментації (у ферментаційній ємності) приблизно 7 днів.

Через 7 днів, перед розливом пива в пляшки, переконайтеся, що бродіння закінчилося (це виключає ризик лопнути пляшок або занадто інтенсивного піноутворення). Перевірка полягає в підтвердженні відсутності бульбашок на поверхні та того, що сусло починає очищатися. (Примітка: закінчення бродіння можна підтвердити цукроміром (виноміром), коли він покаже 1 Blg – перше бродіння можна вважати завершеним.

Додавання цукру – в кожну 0,5-літрову пляшку додайте 4 г цукру, у більші додайте більше цукру – для цього використовуйте мірний стакан для цукру. (Примітка: не перевищуйте вказану вище кількість, оскільки це може спричинити розрив пляшки та пиво буде надто шипучим. Зменшення дози цукру зменшить піноутворення пива).

За допомогою шланга розлийте пиво в пляшки, не порушуючи осад з дна ферментаційної ємності (декантувати легше з ємностей, обладнаних краном). При наповненні тримайте пляшки злегка нахиленими, це зменшить піноутворення пива. Наповнюйте пляшки так, щоб у шийці залишалося приблизно 5 см вільного простору. Після закупорювання кілька разів перемішайте цукор, повертаючи пляшки.

Помістіть закупорені пляшки в тепле приміщення при температурі приблизно 20 °C на 4 дні. (Не зберігайте під прямими сонячними променями). Потім перенесіть пиво в більш прохолодне приміщення (приблизно 15 ° C) для освітлення. Після розливу т.зв друга ферментація не менше 12 днів

Приблизно через 2-3 тижні пиво готове до вживання, але повний смак воно набуде через 2-3 місяці. Готове пиво можна зберігати в прохолодному місці до 2 років. (Примітка: подаючи пиво, будьте обережні, щоб не порушити дріжджі на дні пляшок).
ID: 840042785

Зв’язатися з продавцем

Тарас

на OLX з серпень 2011

Онлайн вчора в 03:19

xxx xxx xxx

Опубліковано 25 травня 2024 р.

Пивні дріжджі, Концентрат для пива STOUT 1,7 кг, Австралія

800 грн.

ПП "РОСТАР"

Користувач

Місцезнаходження

Безкоштовний застосунок на твій телефон