Приватна особа
Стан: Нове
Опис
Піногасник Пропинол Б-400.
Піна в проміжних продуктах цукрового виробництва погіршує технологічний процес: фільтрування соку і промивання осаду, уварювання утфелю, зменшує продуктивність апаратів, погіршує роботу випарної установки, підвищує кольоровість продукту, вихід меляси, як наслідок, знижує вихід цукру. Усунути причини утворення піни і зруйнувати існуючу піну можна з допомогою спеціальних гасників.
Сфера застосування піногасника Пропинол Б-400 в цукровому виробництві досить велика, що робить його універсальним. Так, в процесі дифузії він дозволяє інтенсифікувати екстракцію сахарози, дає можливість працювати на більш тонкою бурякової стружці, зменшує втрати в жомі на 0,05-0,5% до маси буряків переробляється. Витрата піногасника Пропинол Б-400 при цьому становить 2-3 кг на 100 тонн перероблюваної буряків, а в умовах погіршення якості сировини збільшується до 5 кг.
Застосування піногасника Пропинол Б-400 на дефекосатурації забезпечує гасіння піни на 80-85% та покращує седиментационно-фільтраційні властивості осаду. Завдяки явно вираженого флокуляционному дії Пропинол Б-400 швидкість відстоювання нефільтрованого соку зростає на 25-30%, що зменшує розкладання сахарози у відстійниках. Витрата піногасника Пропинол Б-400 при цьому становить 2-3 кг на 1000 тонн перероблюваної буряків. В умовах погіршення якості сировини обсяг використання піногасника Пропинол Б-400 збільшується до 5 кг на цю ж масу буряків переробляється.
Використання Пропинол Б-400 при уварюванні цукрових утфелей всіх ступенів кристалізації дозволяє зменшити час уварювання, отримати цукор-пісок покращеного гранулометричного складу, скоротити втрати цукру від термічного розкладання сахарози. Витрата Пропинол Б-400 при цьому складає близько 140 г на один цикл уварювання утфеля I кристалізації продукту та близько 200 г на один цикл уварювання утфелю останньої кристалізації на 40-тонний варильний апарат.
Щоб дія піногасника Пропінол Б-400 була ефективною, його слід використовувати за відносно високих температур середовища (65 градусів і вище). При цьому необхідно звернути увагу на те, що в слаболужних та лужних середовищах з підвищенням pH сильніше виявляються піногасні властивості Пропінол Б-400, а зі зменшенням флокуляційні pH.
Піногасник Пропінол Б-400 відноситься до харчових поверхнево-активних речовин.
Застосовується в цукровій промисловості, виробництві цукристих кондитерських виробів.
Наявість та актаульні ціни прошу уточнювати.
Піна в проміжних продуктах цукрового виробництва погіршує технологічний процес: фільтрування соку і промивання осаду, уварювання утфелю, зменшує продуктивність апаратів, погіршує роботу випарної установки, підвищує кольоровість продукту, вихід меляси, як наслідок, знижує вихід цукру. Усунути причини утворення піни і зруйнувати існуючу піну можна з допомогою спеціальних гасників.
Сфера застосування піногасника Пропинол Б-400 в цукровому виробництві досить велика, що робить його універсальним. Так, в процесі дифузії він дозволяє інтенсифікувати екстракцію сахарози, дає можливість працювати на більш тонкою бурякової стружці, зменшує втрати в жомі на 0,05-0,5% до маси буряків переробляється. Витрата піногасника Пропинол Б-400 при цьому становить 2-3 кг на 100 тонн перероблюваної буряків, а в умовах погіршення якості сировини збільшується до 5 кг.
Застосування піногасника Пропинол Б-400 на дефекосатурації забезпечує гасіння піни на 80-85% та покращує седиментационно-фільтраційні властивості осаду. Завдяки явно вираженого флокуляционному дії Пропинол Б-400 швидкість відстоювання нефільтрованого соку зростає на 25-30%, що зменшує розкладання сахарози у відстійниках. Витрата піногасника Пропинол Б-400 при цьому становить 2-3 кг на 1000 тонн перероблюваної буряків. В умовах погіршення якості сировини обсяг використання піногасника Пропинол Б-400 збільшується до 5 кг на цю ж масу буряків переробляється.
Використання Пропинол Б-400 при уварюванні цукрових утфелей всіх ступенів кристалізації дозволяє зменшити час уварювання, отримати цукор-пісок покращеного гранулометричного складу, скоротити втрати цукру від термічного розкладання сахарози. Витрата Пропинол Б-400 при цьому складає близько 140 г на один цикл уварювання утфеля I кристалізації продукту та близько 200 г на один цикл уварювання утфелю останньої кристалізації на 40-тонний варильний апарат.
Щоб дія піногасника Пропінол Б-400 була ефективною, його слід використовувати за відносно високих температур середовища (65 градусів і вище). При цьому необхідно звернути увагу на те, що в слаболужних та лужних середовищах з підвищенням pH сильніше виявляються піногасні властивості Пропінол Б-400, а зі зменшенням флокуляційні pH.
Піногасник Пропінол Б-400 відноситься до харчових поверхнево-активних речовин.
Застосовується в цукровій промисловості, виробництві цукристих кондитерських виробів.
Наявість та актаульні ціни прошу уточнювати.
ID: 749048912
Зв’язатися з продавцем
Опубліковано 13 травня 2024 р.
Піногасник Пропінол Б-400, пеногаситель Пропинол Б400
99 грн.
Договірна
Місцезнаходження