Приватна особа
Стан: Вживане
OLX Доставка
Опис
Апарат Су Вид SEVERIN SV 2447. Состояние нового, использовался всего один раз.
• Корпус із матової нержавіючої сталі
• Знімна чаша з антипригарним покриттям, що легко чистити, ємністю близько 6 літрів.
• Точний контроль температури від 40 до 99 °C з максимальним відхиленням 1 °C для точного приготування при низькій температурі
• 24-годинний годинник із зуммером, світлодіодним дисплеєм, світловим індикатором
• Розміри: 44 см (Ш) x 29 см (Г) x 23 см (В)
Вакуумне приготування для чудового смаку
Всі говорять про вакуумне приготування або sous-vide (по-французьки «під вакуумом»). Цей щадний спосіб приготування м'яса, риби та овочів перейшов із професійних ресторанних кухонь у приватні господарства. Високоточний та компактний апарат SEVERIN sous-vide SV 2447 забезпечує дуже точне приготування їжі, не вимагаючи великої площі кухні.
Точний контроль температури для ніжного приготування
Вакуумна техніка приготування на пару в апараті SEVERIN sous-vide дійсно підкреслює смак та аромат м'яса, риби та овочів. Низький нагрів і пара зберігають корисні вітаміни, поживні речовини та інші інгредієнти у цьому щадному, знежиреному методі приготування. При звичайних способах приготування аромати розсіюються, але тут вони залишаються і концентруються. Ключовим моментом є постійна, низька і дуже точна температура, яку можна точно встановити для продукту в діапазоні від 40 до 99 градусів Цельсія за допомогою електронного регулятора температури на SEVERIN SV 2447. З максимальним відхиленням 1 градус Цельсія і номінальна потужність 550 Вт – це гарантований успіх. Просто покладіть сирі інгредієнти разом зі своїми соусами або спеціями у вакуумний пакет.
Ідеальний час для спокою
Пароварка sous-vide оснащена 24-годинним таймером, який забезпечує відмінний тайм-менеджмент та організований робочий процес. Таким чином ви зможете приготувати їжу задовго до подачі на стіл. Просто оберіть бажаний час початку процесу приготування та дозвольте пристрою готувати їжу, поки ви обслуговуєте гостей або готуєте салат та десерт.
Пароварка sous-vide SV 2447 має корпус із високоякісної матової нержавіючої сталі та знімну внутрішню чашу з антипригарним покриттям для легкого очищення. Маючи об'єм 6 літрів, він пропонує достатньо місця для великих порцій, але завдяки своїм компактним розмірам (Д = 44 см, Ш = 29 см і В = 23 см) він не займатиме багато місця на кухні.
Потужність нагрівального елемента 550 Вт
Покриття чаші Антипригарне
Регулювання температури приготування (Мультикухар)
Температура 40-90 °С
Країна реєстрації бренду Німеччина
• Корпус із матової нержавіючої сталі
• Знімна чаша з антипригарним покриттям, що легко чистити, ємністю близько 6 літрів.
• Точний контроль температури від 40 до 99 °C з максимальним відхиленням 1 °C для точного приготування при низькій температурі
• 24-годинний годинник із зуммером, світлодіодним дисплеєм, світловим індикатором
• Розміри: 44 см (Ш) x 29 см (Г) x 23 см (В)
Вакуумне приготування для чудового смаку
Всі говорять про вакуумне приготування або sous-vide (по-французьки «під вакуумом»). Цей щадний спосіб приготування м'яса, риби та овочів перейшов із професійних ресторанних кухонь у приватні господарства. Високоточний та компактний апарат SEVERIN sous-vide SV 2447 забезпечує дуже точне приготування їжі, не вимагаючи великої площі кухні.
Точний контроль температури для ніжного приготування
Вакуумна техніка приготування на пару в апараті SEVERIN sous-vide дійсно підкреслює смак та аромат м'яса, риби та овочів. Низький нагрів і пара зберігають корисні вітаміни, поживні речовини та інші інгредієнти у цьому щадному, знежиреному методі приготування. При звичайних способах приготування аромати розсіюються, але тут вони залишаються і концентруються. Ключовим моментом є постійна, низька і дуже точна температура, яку можна точно встановити для продукту в діапазоні від 40 до 99 градусів Цельсія за допомогою електронного регулятора температури на SEVERIN SV 2447. З максимальним відхиленням 1 градус Цельсія і номінальна потужність 550 Вт – це гарантований успіх. Просто покладіть сирі інгредієнти разом зі своїми соусами або спеціями у вакуумний пакет.
Ідеальний час для спокою
Пароварка sous-vide оснащена 24-годинним таймером, який забезпечує відмінний тайм-менеджмент та організований робочий процес. Таким чином ви зможете приготувати їжу задовго до подачі на стіл. Просто оберіть бажаний час початку процесу приготування та дозвольте пристрою готувати їжу, поки ви обслуговуєте гостей або готуєте салат та десерт.
Пароварка sous-vide SV 2447 має корпус із високоякісної матової нержавіючої сталі та знімну внутрішню чашу з антипригарним покриттям для легкого очищення. Маючи об'єм 6 літрів, він пропонує достатньо місця для великих порцій, але завдяки своїм компактним розмірам (Д = 44 см, Ш = 29 см і В = 23 см) він не займатиме багато місця на кухні.
Потужність нагрівального елемента 550 Вт
Покриття чаші Антипригарне
Регулювання температури приготування (Мультикухар)
Температура 40-90 °С
Країна реєстрації бренду Німеччина
ID: 809051080
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 12 травня 2024 р.
Прибор для готовки мяса Су-вид (Sous-vide)
3 050 грн.
Договірна
Місцезнаходження