Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Сад / город
  4. Сад / город - Кіровоградська область
  5. Сад / город - Світловодськ
Розсада батату. Вкорінені черенки.
Розсада батату. Вкорінені черенки.
Розсада батату. Вкорінені черенки.
Розсада батату. Вкорінені черенки.
РекламуватиПідняти
  • Приватна особа

  • Стан: Нове

Опис

Розсада батата.

Корисний для здоров'я, ідеально зберігається просто в кімнатних умовах, не потребує зберігання у льосі як для картоплі.
Батат - продукт дієтичний. Можна для дитячого прикрому та для спортсменів.
Готувати можна як самостійну страву, можна - разом з картоплею.

Рослина не потребує особливого догляду. Не вражається жуком, тому не доведеться кропити отрутою і отримаєте натуральний чистий продукт.

Пересилаю Новою поштою.

Або привезем в Світловодськ.

Розсада, вкорінені живці - 12 грн за 1шт.

Наявність сортів уточнюйте по телефону.

Вінницький рожевий
Побєда
Каліфорнія
Кумара Ред
Purple
Одеський жовтий (Ліра)

Баю-белл
Чарльзтон

Опис сортів:

Батат "Вінницький рожевий" (Vinnickiy pink) .(Гоча)
Популярний високоурожайний сорт батату з рожевою шкіркою та білуватою м'якоттю. Бульби великі. Шкірочка гладенька, тоненька, рожево-червона, в процесі зберігання та в місцях пошкодження темніє, перед приготуванням можна не чистити. М'якоть щільна, білувата, солодкість нижче середньої (2 із 5), високої вологості, на зрізі молочка не виділяє.
Після термічної обробки м'якоть залишається вологою, не набуває крохмалистої розсипчастої консистенції. Смак капустяної кочерижки без гіркоти, злегка картопляний.
Строк дозрівання ранній, період вегетації 90 - 100 днів. Урожайність висока, становить від 2 до 5 кг з 1 куща, це найвища урожайність з усіх сортів для території України. Бульби зберігаються добре, мінімальна температура зберігання +9° С. Стійкість до грибкових захворювань висока. Добре підходить для запікання та для використання як замінник картоплі.

"Каліфорнія", або "Порто Амарелло", або "Португальський 1"
Сорт батату з блідо-помаранчевою м'якоттю, португальської селекції.
Залягання бульб компактне.Бульби великі, видовженої форми. Шкірочка світло-жовто-кремова, з фактурними прожилками. М'якоть щільної текстури, хрустка, блідо-помаранчева, нище середньої солодкості (2 із 5), на зрізі виділяє багато білого молочного соку. Після проходження термічної обробки м'якоть суха, розсипчата, з майже картопляним смаком, або смаком відвареного гороху.
Строк дозрівання середній, період вегетації до 120 днів. Урожайність висока за умови дотриманні технології вирощування. Потребує обов'язкового поливу. Без поливу не родить, часто дає пусті кущі. Бульби зберігаються добре. Стійкість до грибкових захворювань висока. Добре підходить для запікання, для приготування картоплі-фрі, а також для використання як замінник картоплі. Для споживання в сирому вигляді не підходить.

Батат "Побєда - 100", або "Хау Бей", або "Курдюмівський".
Широко поширений, дуже витривалий сорт батат з кремово-жовтуватою м'якоттю. Бульби великі, округлої, часто неправильної форми. Шкірка блідо-рожева, кремова, або тілесного кольору, з фактурними прожилками. М'якоть білувато-кремово-жовтувата, помірної солодкості, на зрізі виділяє багато білого молочного соку. Смак спочатку слабо виражений, з процесі зберігання посилюється.
Строк дозрівання ранній, період вегетації 95 -105 днів. Урожайність відносно висока. Сорт відрізняється високою стійкістю до зниження температури. Стійкість до грибкових захворювань висока. Добре підходить для запікання, для приготування картоплі-фрі, для приготування кондитерських виробів, а також для використання як замінник картоплі.

Чарльзтон - з фіолетовою м'якоттю.

Батат "Перпл" (Purple), або Пурпуровий, або Фіолетовий.
Оригінальний екзотичний сорт батата американської селекції з красивою темно-фіолетового м'якоттю. З пурпурового батат виготовляють фіолетовий шоколад і застосують в кулінарії для виготовлення фіолетового пюре для прикраси блюд.
Бульби витягнуті. Шкірочка фіолетового кольору, тонка, перед приготуванням можна не чистити. М'якоть фіолетова, того ж кольору що і шкірка, середньої солододкості (3 бали з 5), на зрізі виділяє багато білого молочного соку. Фіолетовий колір зберігається при температурній обробці, що дозволяє створювати на тарілці різнокольорові комбінації з іншими сортами батата.
М'якоть фіолетового батату, на відміну від м'якоті інших сортів батату, містить велику кількість антоціанів і антиоксидантів, які сприяють збереженню зору, поліпшення роботи імунної системи, що уповільнюють процеси старіння і запобігають розвитку раку.
Строк дозрівання ранній, період вегетації 90 - 100 днів. Урожайність середня, становить 1,5 - 2,5 кг з 1 куща. Зберігається добре, температура зберігання 10 - 20 ° С. Стійкість до грибкових захворювань висока, також сорт стійкий до ураження личинками-шкідниками.

Батат 'Ліра' (Lira).
Сорт батату з темно-червоною шкіркою та світло-жовтою мякоттю, португальської селекції. Другі назви цього сорту - 'Порту Батерраба', 'Бурячний', 'Київський Помаранч', Португальський - 3, 'Перлина Києва', Одеський жовтий.
Бульби великі. Шкірочка бурячно-червоного кольору. М'якоть щільна, світло-жовта, з тонким фіолетовим підшкурним шаром, середньої солодкості. Волокна в мякоті відсутні. Смакові якості високі.
Строк дозрівання ранній. Вегетаційний період складає близько 100 днів. Урожайність відносно висока. Бульби зберігаються добре. Стійкість до грибкових захворювань висока. Добре підходить для запікання, для приготування картоплі-фрі, для приготування кондитерських виробів.

Батат "Баю Белл" (Bayou Belle, LA 07-146, "Лос-Анжелес") -
Високоврожайний сорт батата з темно-помаранчевою м'якоттю.Бульби великі, правильної витягнутої форми. Шкірочка гладенька, тоненька, без структурних прожилок, червоно-пурпурова, фіолетово-червона або блідо-червоно-пурпурова. М'якоть щільна, темно-помаранчева, вище середньої солодкості (4 із 5), середньої вологості. Волокна в мякоті відсутні. Смакові якості високі.
Строк дозрівання ранній, період вегетації 95 - 100 днів. Урожайність висока (1,5 - 3 кг з куща). Бульби зберігаються добре. Добре підходить для запікання, для приготування картоплі-фрі, для приготування кондитерських виробів, а також для споживання в сирому вигляді.

Кумара-ред - (Новозеландський нативний). Темно-червона шкірка часто з прожилками та світла кремова м'якоть. Солодкість помірна, крохмалісий. Висаджувати тільки у високі грядки через особливості розкидати урожай. Легко вкорінюється в міжвузлях. Стеблі мають темно-червону пігментацію. Пускає лиани до 4 метрів.

Замовлення від 10 шт.
ID: 743310944

Зв’язатися з продавцем

User avatar
Facebook connected icon

Ірина

на OLX з грудень 2017

Онлайн 28 квітня 2024 р.

xxx xxx xxx

Опубліковано 28 квітня 2024 р.

Розсада батату. Вкорінені черенки.

12 грн.

Користувач

Місцезнаходження

Безкоштовна аплікація на твій телефон