Бізнес
OLX Доставка
Опис
Редстарт - це стартові культури, які призначені для контрольованого прискореного процесу дозрівання сиров'ялених ковбас і варених ковбасних виробів м'якої консистенції.
Переваги використання культур РедСтарт
Крім прискореного дозрівання, застосування стартових культур дозволяє регулювати розкладання нітриту натрію, створювати специфічний аромат сирокопчених продуктів, нейтралізувати небажаний ріст мікрофлори, впливати на процеси зневоднення сировини, а також надавати гарне і стабільне кольороутворення.
Стартові культури Редстарт швидше холодолюбні і істотно впливають на утворення кольору і аромату.
Використання Staphylococcus xylosus, Staphylococcus carnosus дають хороше стабільне утворення кольору в сирокопчених ковбасах та зберігають повний і м'який смак сиров'ялених ковбас.
Термін придатності: вказано на упаковці.
Умови зберігання: температура -18 градусів.
Дозування: 0,6 гр/кг фаршу.
Також у нашому інтернет-магазині "Аромат Дерева" ви знайдете різні типи оболонок:
Натуральні
Полімерні АйЦел
Колагенові
Фіброузні
Поліамідні
Целюлозні
Текстильні
Плівки для рулетів.
Добавки харчові для виготовлення ковбас за доступними цінами:
глутамат натрію, харчовий фосфат, нітритна сіль та багато іншого.
Також є широкий вибір:
- якісних спецій та сумішей приправ;
- ковбасних шприців;
- тріски для копчення;
- Зручних наборів для виготовлення ковбас.
Цифрові кулінарні термометри, еластичні сітки, кліпсатори та багато іншого.
Більше товарів ви знайдете у нашому інтернет-магазині "Аромат Дерева".
Переваги використання культур РедСтарт
Крім прискореного дозрівання, застосування стартових культур дозволяє регулювати розкладання нітриту натрію, створювати специфічний аромат сирокопчених продуктів, нейтралізувати небажаний ріст мікрофлори, впливати на процеси зневоднення сировини, а також надавати гарне і стабільне кольороутворення.
Стартові культури Редстарт швидше холодолюбні і істотно впливають на утворення кольору і аромату.
Використання Staphylococcus xylosus, Staphylococcus carnosus дають хороше стабільне утворення кольору в сирокопчених ковбасах та зберігають повний і м'який смак сиров'ялених ковбас.
Термін придатності: вказано на упаковці.
Умови зберігання: температура -18 градусів.
Дозування: 0,6 гр/кг фаршу.
Також у нашому інтернет-магазині "Аромат Дерева" ви знайдете різні типи оболонок:
Натуральні
Полімерні АйЦел
Колагенові
Фіброузні
Поліамідні
Целюлозні
Текстильні
Плівки для рулетів.
Добавки харчові для виготовлення ковбас за доступними цінами:
глутамат натрію, харчовий фосфат, нітритна сіль та багато іншого.
Також є широкий вибір:
- якісних спецій та сумішей приправ;
- ковбасних шприців;
- тріски для копчення;
- Зручних наборів для виготовлення ковбас.
Цифрові кулінарні термометри, еластичні сітки, кліпсатори та багато іншого.
Більше товарів ви знайдете у нашому інтернет-магазині "Аромат Дерева".
ID: 737789070
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx