Бізнес
Опис
Послуги ліофілізації (сублімації) Ваших продуктів та речовин у сублімаційних сушарках Bulova.
Технологія низькотемпературного вакуумного сушіння дозволяє сушити свіжі фрукти, ягоди та будь-яку біологічну сировину із збереженням усіх корисних речовин свіжого продукту, видаляючи з нього тільки воду, в т.ч.
- молочні продукти;
- мікроорганізми (бактерії, дріжджі та інше);
- вакцини та антитоксини;
- біологічні реагенти та штами;
- ферменти та вітаміни.
- білки, жири;
- білкові організми та речовини;
- олії;
- плоди, насіння та рослини.
Не руйнуються пептидні зв'язки.
Додатковим продуктом може бути речовина гідролат.
Сушіння відбувається у вакуумній камері при ступінчастому зниженні тиску, за температурами від -40°С до +60°С.
На підприємстві впроваджено HACCP
Низька залишкова вологість одержуваного продукту (2-5%) дозволяє отримати, як цілісні висушені плоди (снекі, чіпси), так і плодово-ягідний порошок різної дисперсності (шматочки, борошно), який можна додавати у функціональне або спортивне харчування та інші продукти здоровий спосіб життя.
Ліофілізація Ваших продуктів, помел до 200 мкм, пакування.
Працюємо з усіма регіонами України, приймаємо сировину поштово-транспортними компаніями.
Готівкова та безготівкова форма оплати.
За необхідністю, проводимо тестове сушіння продуктів, підготуємо технологічну карту сублімації.
Вартість: від 3500 грн за 2 кг сировини до 44000 грн. за 300 кг. сировини.
www.dry.in.ua
Технологія низькотемпературного вакуумного сушіння дозволяє сушити свіжі фрукти, ягоди та будь-яку біологічну сировину із збереженням усіх корисних речовин свіжого продукту, видаляючи з нього тільки воду, в т.ч.
- молочні продукти;
- мікроорганізми (бактерії, дріжджі та інше);
- вакцини та антитоксини;
- біологічні реагенти та штами;
- ферменти та вітаміни.
- білки, жири;
- білкові організми та речовини;
- олії;
- плоди, насіння та рослини.
Не руйнуються пептидні зв'язки.
Додатковим продуктом може бути речовина гідролат.
Сушіння відбувається у вакуумній камері при ступінчастому зниженні тиску, за температурами від -40°С до +60°С.
На підприємстві впроваджено HACCP
Низька залишкова вологість одержуваного продукту (2-5%) дозволяє отримати, як цілісні висушені плоди (снекі, чіпси), так і плодово-ягідний порошок різної дисперсності (шматочки, борошно), який можна додавати у функціональне або спортивне харчування та інші продукти здоровий спосіб життя.
Ліофілізація Ваших продуктів, помел до 200 мкм, пакування.
Працюємо з усіма регіонами України, приймаємо сировину поштово-транспортними компаніями.
Готівкова та безготівкова форма оплати.
За необхідністю, проводимо тестове сушіння продуктів, підготуємо технологічну карту сублімації.
Вартість: від 3500 грн за 2 кг сировини до 44000 грн. за 300 кг. сировини.
www.dry.in.ua
ID: 698906993
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 10 травня 2024 р.
Сублімаційне сушіння (ліофілізація) продуктов на замовлення
Місцезнаходження