Бізнес
Стан: Вживане
Цей товар допоможе при блекауті
OLX Доставка
Опис
▷ Розпродую свою колекцію японських кухонних ножів. Мінімальне Б/У в гарному і відмінному стані. Цінники від 900 до 3000 грн/шт. в залежності від довжини клинка і стану.
▷ Всього у цьому лоті -- 16 позицій. Спочатку -- дорожчі, далі дивіться на фото -- дешевші.
▷ Відправляю тільки "Новою поштою". Накладна оплата під час отримання. Без передоплат і без задатків. ОЛХ-доставкою НЕ відправляю!!!
Ножі в одиничних екземплярах. Отримуєте той екземпляр, який виберете.
▷ Гьюто -- знаменита ножова класика Японії. Наряду із сантоку, в Японії використовується, як аналог європейського шеф-ножа.
▷ Всі ножі екстремальної гостроти. Заточені вручну на японських водних каменях.
▷ Матеріал клинка:
3.1, 3.2, 3.3, 3.4, 3.5, 3.8, 3.7, 3.8, -- корозійностійка моносталь Hi carbon. Твердість ріжучого шару -- 59-60 HRC.
3.9, 3.10, 3.11, 3.12, 3.13, 3.14, 3.15, 3.16 -- 3-х шаровий ламінат. Ріжучий шар -- вуглецева сталь Аогамі. Твердість ріжучого шару -- 62-66 HRC
-- Цільна вуглецева сталь Аогамі. Твердість ріжучого шару -- 62-66 HRC
Цифри на бірках:
Маленька бірка: (наприклад, 1.1 - 500)
1.1 -- порядковий номер, 500 -- цінник, грн
Велика бірка: (наприклад: 310/165/ 50/8,75 на 3.20):
1) 310 мм -- загальна довжина клинок + руків'я;
2) 165 мм -- довжина ріжучої кромки клинка;
3) 50 мм -- ширина клинка;
4) 8.75 на 3.2 мм -- товщина клинка по обуху біля больстера і біля кінчика.
▷ !!! Важливо - всі ножі із вуглецевої стали потребують догляду після використання. Після роботи їх треба витирати насухо.
▷ !!! Важливо -- гьюто застосовується ТІЛЬКИ для протяжного і гострого різу. Для рубання кісток тварин використовується кухонний топірець.
▷ При потребі додаткові фото перешлю на Ваш вайбер.
▷ Оскільки шанувальників японських ножів на цьому майданчику, на жаль, небагато, ці ж самі ножі виставлені для продажу на інших майданчиках.
▷ У випадку бажання купити переконливе прохання попередньо уточнити наявність вибраного екземпляру.
▷ Всього у цьому лоті -- 16 позицій. Спочатку -- дорожчі, далі дивіться на фото -- дешевші.
▷ Відправляю тільки "Новою поштою". Накладна оплата під час отримання. Без передоплат і без задатків. ОЛХ-доставкою НЕ відправляю!!!
Ножі в одиничних екземплярах. Отримуєте той екземпляр, який виберете.
▷ Гьюто -- знаменита ножова класика Японії. Наряду із сантоку, в Японії використовується, як аналог європейського шеф-ножа.
▷ Всі ножі екстремальної гостроти. Заточені вручну на японських водних каменях.
▷ Матеріал клинка:
3.1, 3.2, 3.3, 3.4, 3.5, 3.8, 3.7, 3.8, -- корозійностійка моносталь Hi carbon. Твердість ріжучого шару -- 59-60 HRC.
3.9, 3.10, 3.11, 3.12, 3.13, 3.14, 3.15, 3.16 -- 3-х шаровий ламінат. Ріжучий шар -- вуглецева сталь Аогамі. Твердість ріжучого шару -- 62-66 HRC
-- Цільна вуглецева сталь Аогамі. Твердість ріжучого шару -- 62-66 HRC
Цифри на бірках:
Маленька бірка: (наприклад, 1.1 - 500)
1.1 -- порядковий номер, 500 -- цінник, грн
Велика бірка: (наприклад: 310/165/ 50/8,75 на 3.20):
1) 310 мм -- загальна довжина клинок + руків'я;
2) 165 мм -- довжина ріжучої кромки клинка;
3) 50 мм -- ширина клинка;
4) 8.75 на 3.2 мм -- товщина клинка по обуху біля больстера і біля кінчика.
▷ !!! Важливо - всі ножі із вуглецевої стали потребують догляду після використання. Після роботи їх треба витирати насухо.
▷ !!! Важливо -- гьюто застосовується ТІЛЬКИ для протяжного і гострого різу. Для рубання кісток тварин використовується кухонний топірець.
▷ При потребі додаткові фото перешлю на Ваш вайбер.
▷ Оскільки шанувальників японських ножів на цьому майданчику, на жаль, небагато, ці ж самі ножі виставлені для продажу на інших майданчиках.
▷ У випадку бажання купити переконливе прохання попередньо уточнити наявність вибраного екземпляру.
ID: 771154501
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx